• Box 71, 247 28 Genarp
  • 0708-60 77 87
  • info@gbl-ljud.com
Om GBL
You are here: Home \ Om GBL

GBL-ljud är ett uthyrningsföretag inom ljud, ljus, scen och bildutrustning beläget i öresundsregionen. Företaget har varit verksamt i över 25 år. Verksamhetsområdena är Konserter, Festivaler, Modevisningar, Events/Företagsarrangemang,Idrottsevenemang, Disco/club samt musik till privata fester.

Vi tar vara på alla möjligheter och ser lösningar i allt från smått till stort. Vi tar fram tekniska förslag utifrån era önskemål, artisternas behov, fysiska möjligheter, tidsaspekter och väver ihop allt detta med vår långa erfarenhet i branschen. Har vi inte det ni söker löser vi det!

GBL är gärna med hela vägen från idé/planering till genomförandet. Våra projektledare följer er från planering till evenemang! Ni talar med en och samma person genom hela processen. Vi erbjuder även installationer och försäljning av utrustning inom Ljud, ljus, scen och bild. Våra tekniker/Ingenjörer ser till att ni får rätt utrustning till er Lokal/Evenemang.

Vi jobbar ständigt med att förnya och förbättra vår teknikpark för att kunna erbjuda både effektiva och säkra leveranser. Vi kan hjälpa er med uthyrning av enstaka produkter men kan även leverera totalentreprenad där vi sköter hela produktionen inför, under och efter ert arrangemang.

Kvalitet och service är nyckelord.

På GBL värnar vi starkt om säkerhet, både vår personals och kundernas. Alla våra scener är utrustade med säkerhetsräcke och brandsläckare. All utrustning riggas så säkert som möjligt och låses fast med en säkerhetswire.

Kvalitetsledning

Vi jobbar med kundfokus och har utvecklat en mängd interna processer som underlättar för att säkerställa kundnyttan. Vi jobbar med ständiga förbättringar och satsar årligen på kurser för våra medarbetare både tekniskt och säkerhetsmässigt.

Miljöledning

Vi tror att det bästa samhället är ett sådant där resurser används på ett ansvarstagande vis. Genom att utse rätt teknikbehov och samordna transporter får vi så lite CO2 påverkan som möjligt. All nyförvärvad teknik skall vara RoHS/REACH-godkänd.

 

1
2
3